Enige lampen met bewoners.

uit 1998 tot 2004 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De vleesetende aardei

1998

De vleesetende aardbei (Fragaria Raptor, Catweasel 1987) is een plant van voedselarme gronden, schroothopen en verlaten flatwijken bijvoorbeeld. Hij geeft de voorkeur aan vrijstaande objecten waartegen hij kan opgroeien, zoals telefoonmasten en lantaarnpalen.

De vleesetende aardbei

1998

Lantaarnpalen zijn zeer geliefd,temeer daar deze laaste met hun licht ‘s nachts allerlei dieren aantrekken waar de vleestende aardbei weer op kan fourageren, zoals het geel gekamde draakje (Varanosaurus Luminisence, Catweasel 1997)

Geel gekamd draakje

1998

Het geel gekamde draakje (Varanosaurus Luminisence, Catweasel 1997) fourageert op parasieten van deze plant en vormt zo een halve symbiose.

Geel gekamd draakje

1998

Het geel gekamde draakje (Varanosaurus Luminisence, Catweasel 1997) is een sociaal dier dat meestal in kleine groepen leeft

Geel gekamd draakje

1998

Normaliter zijn ze te snel voor de vleesetende aardbei.

Faeces est

1998

Geen commentaar

Detail

1998

Na een prooi gevangen te hebben verteert de bloem deze, waarbij gasbellen met een karakteristiek geluid opstijgen. Vooral 's nachts geeft dit een spookachtig geluid.

Detail

1998

Rond de lamp vliegen de meeste prooien rond. Materiaal; staal, glas, robijn (synthetisch), electriteitsdraad, acryllak

De enkelvoudige kühckelbuis

2004

De enkelvoudige kühckelbuis is in eerste instantie uitgevonden door Prof. Dr. Prlwyztkofski, een geleerde die zijn tijd ver vooruit was. Van oorsprong was het bedoeld om driefoudiger ferdelüngen te maken in eener substanz van faecialer drek. Om so eener substanziëler beidrage te leveren aan de omweltfriendelijker desintergratie van scheidunsstoffen der mens.

De enkelvoudige kühckelbuis

1998

Maar helaas werkte het geheel niet optimaal. Gelukkig bleek het ook goede diensten te doen bij der bestuderung der fachliteratuur in den avond.

De enkelvoudige kühckelbuis

1998

De blauwe asfalthagedis is een zich sterk uitbreidende soort die hier een nieuw ecologisch niche heeft gevonden. Deze soort gaf van oorsprong de voorkeur aan kale rotsachtige gebergtes maar gedijt ook zeer goed langs snelwegen, alwaar hij zich voornamelijk voedt met de kadavers van verkeersslachtoffers.

de enkelvoudige kühckelbuis

1998

Materialen: staal ( Fe 360 ), staalkabel 3mm, lampfitting, diverse schroeven, twee-aderige stroomkabel ,synthetische smaragd,acryllak